BK Shortcurl 2022

Belgisch Kampioenschap Shortcurl 2022

Belgisch Kampioenschap Shortcurl 2022 [VOLZET]

Jajaja!!! Het is weer zover! Na een corona-break van 2 jaar, organiseren we weer het Belgisch Kampioenschap Shortcurl! Helaas is ons tornooi reeds volzet. Je kan je wel nog steeds op de reservelijst zetten. Wanneer er toch nog een plaats vrij komt, nemen we snel contact met je op.
Kijk ook eens naar de Zemst Cup: https://www.curlingzemst.com/zemst-cup-2022/. Misschien is dat wel een leuk alternatief! Of kom eens langs op een clubavond op maandag of woensdag. We nemen je dan graag mee in het clubgebeuren. Een initiatie is altijd een leuke ervaring!
En je mag natuurlijk altijd komen supporteren op 30 april!

Shortcurl… Eeuhm, waddisda?

Voor zij die nog niet konden genieten van deze prachtsport: Shortcurl is een toegankelijke variant van curling. Er wordt gespeeld zonder de befaamde sliding. Het is dus vergelijkbaar met petanque op het ijs. Jij en jouw team kunnen dus zonder ervaring en kennis deelnemen.

Overtuigd? Zet je dan op onze reservelijst…

 • Bekijk onderstaande video van de Shortcurl Cup. Een gelijkaardig tornooi dat werd georganiseerd door enkele studenten! Het geeft je een mooi beeld van hoe zo’n dag eruit ziet!
 • Stel je team samen! Een team mag bestaan uit 2 tot 4 spelers.
 • Deelnameprijs bedraagt slechts €30 per team.
 • Schrijf je in via onderstaande reservelijst.
 • Tip: Wil je een competitief voordeel? Boek dan snel een initiatie of kom langs op een clubavond. Wij leren je alle kneepjes van het vak, zodat jij/jullie op ‘de dag van de waarheid’ kan/kunnen stralen!

  Sfeerbeelden van Shortcurl Cup

  Nog vragen on inschrijven?

  Neem gerust contact op via tornooi@curlingzemst.com